Bli med på en spektakulær opplevelse!

I sommermånedene merker vi årets kalver. Dette skjer i sommergjerdene som vi har høyt til fjells, i fantastisk natur. Som vår gjest inviteres du til å bo sammen med oss i tradisjonell lávvo i 1-3 dager. I prisen inngår alle måltider.

Du får delta på vårt arbeid med reinen, der du enten kan gå sammen med våre menn og samle reinflokkene, føre dem over fjellene og til gjerdet, eller du kan vente ved lávvoleiren sammen med resten av familien.

Der vil det være gode muligheter for å fiske etter ørret i fjellvann, plukke bær, eller ta små turer i terrenget rundt. Hva med å bestige en fjelltopp for å speide etter reinflokken…? Når reinen nærmer seg gjerdet finner alle sin plass ute i terrenget for så å sitte musestille og være en del av et "fangstanlegg" som skal lede reinflokken inn i gjerdet. Det er utrolig spennende å sitte musestille mens reinen passerer like ved deg…

Som vår gjest deltar du på vårt arbeid i reingjerdet. På denne måten får du kjenne på kroppen hvordan et liv med reinen er!

Det er en spektakulær opplevelse å stå midt i et lite gjerde mens mange 100 rein løper rundt deg. Her får de fleste virkelig testa sine egne grenser!

Så bli med på en opplevelse du garantert aldri vil glemme!